Ameriška 8 - BTC City - 1000 Ljubljana PON. – PET. 9:00-22:00 / SOB. 12:00-22:00 / NED. IN PRAZNIKI ZAPRTO 01 585 22 81 | divino@dulcis-gourmet.si

Pizza All Oro

K sodelovanju smo povabili Massima di Martino, vrhunskega picopeka neapeljskih pizz,
ki po tradicionalnem receptu pripravlja testo. Skrivnost naših pizz se skriva v neapeljskem testu in izbranih sestavinah iz Italije.

Na naših pizzah lahko okušate pršut San Daniele, Parmigiano Reggiano, fior di latte di Agerola, Bufallo bivoljo mozzarello, Fior di latte mozzarello, pelate San Marzano in mnogo drugih kakovostnih sestavin.

Izdelki s certifikatom D.O.P. so proizvedeni na tradicionalen način v regiji iz katere izvirajo.

Testo pripravljamo po klasični, starodavni metodi iz italijanske pokrajine Neapelj. Uporabljamo moko Mulino di Napoli Caputo tipa 1, ki je mleta na kamnu in ohranja vsehranilne lastnosti semena ter je bogata z vlakninami, hranljivimi snovmi in minerali, ki so osnova polnovredne prehrane.

Testo za pizzo vzhajamo med 24 in 90 urami in vsebuje zelo malo prvovrstnega kvasa Lievito Madre, kar da našim pizzam lahkost, saj ne obležijo v želodcu.

Uraden logotip pizza al oro


Pizza ALL ORO