Kapacitete

Od trenutka, ko boste vstopili v restavracijo, ne več boste sredi urbane Ljubljane. Tri nadstropja restavracije vam bodo pričarala občutke, zaradi katerih boste pozabili da ste v mestu.

Pritličje je svetel, urban in navdihujoč prostor, kjer je bo tako kava z rogljičkom zjutraj kot poslovno kosilo čez dan v užitek. Tu se nahajata tudi naša trgovinica z domačimi izdelki in prostor za show cooking.

Prvo nadstropje nosi pridih mediterana – že kombinacija materialov preseneti in fascinira – preplet masivnega lesa, kamnitih tlakovcev, rustikalnih lestencev, razporejenost miz v prostoru, mir, ki ga izžareva izjemna arhitektura, je zagotovilo, da se bo vsak gost počutil ‘doma’ – nadvse prijetno in sproščeno. Vsi čuti oživijo in začno neskončno uživati.

Terasa na strehi restavracije je zanesljivo najlepša in največja daleč naokoli. Na njej boste v trenutku pozabili, da se nahajate v enem najbolj živahnih delov Ljubljane – nepričakovano prostrana terasa z zelenicami je pred vami! Terasa zaživi polno življenje s prvimi toplimi dnevi in je v pravem pomenu umik iz ponorelega sveta – ambientalna glasba, osvežilni koktajli in dobra družba so zagotovilo da boste na terasi verjetno dočakali tudi večer pod zvezdami.

In ko se bomo poslovili, si boste zaželeli, da se kmalu zopet umaknete iz urbanega vrveža…


Izkuseno osebje

Svetlo in navdihujoče

Pritličje ponuja 70 sedišč v restavraciji in 60 sedišč na terasi pred restavracijo v toplejših mesecih. tu se nahaja tudi trgovina domačih izdelkov Dulcis Gourmet.

Izkuseno osebje

V središču dogajanja

V 1. nadstropju je na voljo od 80 do 150 sedišč, zaradi modularnosti pa lahko zagotovimo različne zasebne prostore za do 20 oseb, s popolno prerazporeditvijo pa prostor za do 300 oseb, kar omogoča “party” prireditve.

Izkuseno osebje

Umaknjeno od vrveža

2. nadstropje oziroma streha restavracije je delno pokrita zelena terasa, ki ponuja od 25 do 90 sedišč ozirioma prostor za do 600 oseb ob zabavnih dogodkih.

Kontaktirajte nas za informacije glede možnosti rezervacije prostorov za zaključene družbe! Dosegljivi smo na info@divino.si in 031 768 062.

Obiščite nas

Restavracija diVino, Ameriška 8, BTC City, 1000 Ljubljana

Poglejte zemljevid

Naročite se na sveže novice in posebne ponudbe restavracij in slaščičarn skupine Dulcis Gourmet.

Dulcis Marende
Mare Santo
diVino