Kaj je boljše kot krožnik sveže pripravljenih, dišečih testenin? Chef Matjaž Cotič (Dobro jutro, Barilla, Kuharska reprezentanca Slovenije) dobro ve, da je lahko iz skromne testenine mogoče narediti pravo mojstrovino, to pa je dokazal tudi na svetovnih prvenstvih Pasta World Championship, ki jih organizira Barilla.
V tem tednu vam bo Matjaž pripravljal štiri različne zmagovalne jedi prvenstva:
Trofie z vonjem Krasa in okusi morja (gamberi, kraška slanina, kravja in kozja albuminska skuta)
avtor Matjaž Cotič, viceprvak 2015
Polnoznati fusilli s kozjim sirom in bučkami
avtor Jure Tomič, prvak 2016
Špageti z vonjem morja na carpacciu črnih testenin
avtor Caterina Amelio, zmagovalka mladih talentov 2016
Špageti z rakci iz Sicilije in omako Mojito
avtor Luca Torricelli, prvak 2014
Vabljeni! Rezervacije na info@divino.si in 031 768 062.
[button type=”primary” size=”lg” link=”mailto:info@divino.si”] Rezervacija mize [/button] br>