Divji šparglji

Divji šparglji so v preteklosti sloveli predvsem kot naravni afrodiziak, danes pa veljajo kot zakladnica vitaminov, mineralov in antioksidantov, ki čistijo naše telo. Več o ponudbi jedi z divjimi šparglji si lahko preverite na spodnjem gumbu. Več informacij na info@divino.si in 031 768 062. Preberi več →

Dnevi hvarske kuhinje

Vabimo vas na gurmansko razvajanje v diVino, kjer bomo gostovali kuharje iz priznane hvarske restavracije Kod kapetana. Skupaj z njimi smo za vas pripravili poseben degustacijski meni, ki bo razvnel vaše čute v harmoniji z vinsko spremljavo. Za popolno hvarsko vzdušje pa bo poskrbela dalmatinska klapa z glasbo v živo. Hvarski dnevi potekajo od 20. do 24. marca. Več o… Preberi več →

Vonj po pomladi

Pomlad je čas, ko se narava ponovno prebudi in nam ponudi vrsto dobrot, ki pripomorejo k izvrstnim okusom naših jedi. Ena izmed teh dobrot narave so vsekakor mediteranski beluši, katere lahko izberete v kombinaciji z mariniranim jagenjčkovim stegnom ali pa se odločite za druge izbrane jedi z jagenjčkovim mesom. Več o ponudbi pomladanskih jedi si lahko preverite na spodnjem gumbu.… Preberi več →

Valentinov večer

Ljubezen lahko izkazujemo na različne načine in kot pravi stari slovenski pregovor gre ljubezen tudi skozi želodec. Prav s to mislijo smo za Valentinovo za vaju pripravili poseben izbor jedi s katerimi se bosta lahko razvajala na dan zaljubljencev. Odločita se lahko za ribji ali mesni izbor, na koncu pa vaju čaka Kupidova sladica. Romantično vzdušje in intimo vama bo… Preberi več →

Jedi s treviškim radičem

Treviški radič je v Italiji s svojo nežno grenko aromo prava specialiteta. Poznajo ga tudi pod imenom “fiore d’inverno”, kar pomeni zimski cvet. Zato smo ga tudi mi v tem času vključili v naše jedi in vam tako pripravili posebno ponudbo jedi s treviškim radičem. S klikom na spodnji gumbek si poglejte ponudbo. Več na info@divino.si in 031 768 062. Preberi več →

December v diVinu

V restavraciji diVino vaše praznično vzdušje začinimo s strastjo. Preživite te čarobne dni v družbi najbližjih in skupaj uživajte v naši decembrski ponudbi, v kateri se najde nekaj za vsak okus. Pravi sladokusci pa se lahko prepustite jedem po izboru našega Chefa Matjaža Cotiča. S klikom na spodnji gumbek pokukajte v decembrsko ponudbo. Rezervirajte mizo in se nam pridružite. info@divino.si… Preberi več →

Vonj po tartufih

November je čas tartufov, kot jim nekateri pravijo tudi gastronomski dragulji. V diVinu smo vam zato pripravili posebno sezonsko ponudbo Vonj po tartufih, kjer imate na voljo vse od kremne juhe z mletimi tartufi, mesnih specialitet in istrskih testenin s tartufato, pa do izvrstnih sladic, katere tudi niso prikrajšane tega gurmanskega dragulja. Pridite in se prepustite okusom jedi s tartufi.… Preberi več →

Solate s poletnim pridihom

Poletje je čas, ko nam zadiši bolj lahkotna hrana, zato smo vam v diVinu pripravili nekaj novih solatnih krožnikov, ki so kot nalašč za bolj vroče dni. Izbirate lahko med vege solatnim krožnikom “Poletni utrinek”, solatnim krožnikom z morskim pridihom “Solata vonj in okus morja” in pa z dodatkom mesa ” Solatni krožnik s tatarsko ajdo in puranom”. Vabljeni! Preberi več →

Toskanska kuhinja

Toskana slovi po izredno lepi pokrajini, bogati kulturni dediščini in pa izjemni kulinariki, zato smo vam v diVinu za letošnje poletje pripravili nekaj specialitet toskanske kuhinje. Izbirate lahko med okusnimi mesnimi jedmi, pravimi italijanskimi testeninami, najde pa se tudi nekaj za ljubitelje morske hrane in sladokusce. Pridite in se prepustite okusom izvrstne italijanske hrane. S klikom na spodnji gumbek pokukajte… Preberi več →

Obiščite nas

Restavracija diVino, Ameriška 8, BTC City, 1000 Ljubljana

Poglejte zemljevid

Naročite se na sveže novice in posebne ponudbe restavracij in slaščičarn skupine Dulcis Gourmet.

Ošterija pri Oljki
Dulcis Marende
San Martino
Dulcis Mare
AlCapone
diVino