Solate s poletnim pridihom

Poletje je čas, ko nam zadiši bolj lahkotna hrana, zato smo vam v diVinu pripravili nekaj novih solatnih krožnikov, ki so kot nalašč za bolj vroče dni. Izbirate lahko med vege solatnim krožnikom “Poletni utrinek”, solatnim krožnikom z morskim pridihom “Solata vonj in okus morja” in pa z dodatkom mesa ” Solatni krožnik s tatarsko ajdo in puranom”. Vabljeni! Preberi več →

Toskanska kuhinja

Toskana slovi po izredno lepi pokrajini, bogati kulturni dediščini in pa izjemni kulinariki, zato smo vam v diVinu za letošnje poletje pripravili nekaj specialitet toskanske kuhinje. Izbirate lahko med okusnimi mesnimi jedmi, pravimi italijanskimi testeninami, najde pa se tudi nekaj za ljubitelje morske hrane in sladokusce. Pridite in se prepustite okusom izvrstne italijanske hrane. S klikom na spodnji gumbek pokukajte… Preberi več →

Mesec vulkanskega žara

Pomlad je tu in sezona žarov se je začela. V restavraciji diVino smo za vas pripravili novo, posebno ponudbo mesnih jedi iz vulkanskega žara. Izbirate lahko med piščančjim bedrom, svinjsko ribico, rostbifom, biftkom ali žrebičkom, za prilogo pa si lahko izberete nekaj iz ponudbe po svojem okusu. Pridite in se prepustite okusom vulkanskega žara. Več na info@divino.si in 031 768… Preberi več →

Okrepi telo. Privošči si smoothie!

V restavraciji diVino so odslej na voljo sveže pripravljeni smoothieji v sadni, sadno-zelenjavni in superfood različici. Izbiraš lahko med kar desetimi okusnimi kombinacijami. Na voljo tudi v sklopu ponudbe cateringa in za dostavo v okoliške pisarne. Več na info@divino.si in 031 768 062. Preberi več →

Začinjeno s strastjo…

V najbolj prestižni restavraciji skupine Dulcis Gourmet se bosta lahko razvajala ob okusnih jedeh, ki jih bo za najsrčnejši dan v letu pripravil chef Matjaž Cotič. Dišalo bo po tartufih, okušalo se bo sveže ribe in izbrane kose uležanega mesa, za sladko noto pa bodo poskrbele hišne sladkosti in penine. Ob vsem tem bo vzdušje v objem prijetne glasbe zavila… Preberi več →

Presenetite z domačimi dobrotami

Kotiček dulcis Gourmet v diVinu vas tudi v letošnjem decembru pričakuje s svojim okusnim izborom dobrot, s katerimi lahko za Božič ali Novo leto razveselite svoje najdražje. Domače mesnine (briški pršut, budjole, suhe salame, klobase…), ki jih predelujemo in sušimo v lastni mesnici in sušilnici, tradicionalne slovenske in vrhunske francoske slaščice iz lastne slaščičarske delavnice Dulcis Caffe, izbor različnih vrst… Preberi več →

Testenine prvakov v diVinu

Kaj je boljše kot krožnik sveže pripravljenih, dišečih testenin? Chef Matjaž Cotič (Dobro jutro, Barilla, Kuharska reprezentanca Slovenije) dobro ve, da je lahko iz skromne testenine mogoče narediti pravo mojstrovino, to pa je dokazal tudi na svetovnih prvenstvih Pasta World Championship, ki jih organizira Barilla. V tem tednu vam bo Matjaž pripravljal štiri različne zmagovalne jedi prvenstva: Trofie z vonjem… Preberi več →

Teden jabolka z Jim Apple Afterwork party

Poletje se je poslovilo, sezona obiranja jabolk je pred vrati in po njih bo v tednu od 12. Do 17. septembra zadišalo tudi v restavraciji diVino. Chef Matjaž Cotič (Dobro jutro, Barilla, Kuharska reprezentanca Slovenije) bo poskrbel za tematsko obarvan nabor jedi, ki jih bomo pospremili s koktajli in ostalimi pijačami na temo okusa jabolk. Kulinarični izbor chefa Matjaža Cotiča… Preberi več →

Teden belgijskih piv

v toplejših mesecih leta se prileže primerno ohlajeno pivo. V diVinu se bomo tokrat podali na raziskovanje skrivnosti belgijskega piva, ki ga bomo pospremili s pivsko obarvanimi jedmi izpod rok chefa Matjaža Cotiča. Odlični hišni burgerji seveda ne bodo manjkali. V četrtek bo dogajanje popestril DJ. Vabljeni! Rezervacije na info@divino.si in 031 768 062. Preberi več →

Obiščite nas

Restavracija diVino, Ameriška 8, BTC City, 1000 Ljubljana

Poglejte zemljevid

Naročite se na sveže novice in posebne ponudbe restavracij in slaščičarn skupine Dulcis Gourmet.

Ošterija pri Oljki
Dulcis Marende
San Martino
Dulcis Mare
AlCapone
diVino