Tedenska ponudba

Rdeča nit ponudbe restavracije diVino je mediteranska kuhinja s poudarkom na pripravi mesa z lava žara. Pri zasnovi našega jedilnika vedno poskušamo uporabiti čim več lastnih surovin, ki jih tržimo pod blagovno znamko Dulcis Gourmet. Ostale sestavine, ki jih uporabljamo v naših jedeh pridobivamo od partnerjev, ki jim zaupamo in od katerih lahko pričakujemo zgolj najboljše.

Poleg jedi, ki so v restavraciji diVino stalne, pripravljamo tudi tedenski meni, na katerem upoštevamo sezonskost in trenutni navdih. Za posebne priložnosti in zaključene družbe v restavraciji ali izven nje pa nudimo hladno-tople samopostrežne jedilnike, pripravljene glede na zahtevnost in želje gostov, pogostitve na ploščah, kjer kraljujejo naše domače mesnine, siri in ribje dobrote, finger food pogostitve za krajše odmore med dogodki ter “party” prigrizke za spremljavo na najbolj ekstravagantnih zabavah.2



Tedenska ponudba 19.2.- 23.2.2018

***
Mariniran file svežega lososa na motovilcu z zeliščnim maslom4,7

Dnevna zelenjavna juha1,3,7,9

***

Gratinirani domači njoki s šparglji, koromačem in porom na paradižnikovem konkaseju1,3,7

Trofie s sotejem brancina in bučkami na rukoli1,3,4,7

Piščančji file v kurkumini omaki z zelenjavnim ješprenjem in zeliščnim jogurtom7

***

Pistacijin cheesecake1,3,7

Hišni sladoled3,7

***

Jedi s treviškim radičem

POSEBNA SEZONSKA PONUDBA

Junčji mariniran carpaccio z radičem treviso in izbranimi siri
(vsebuje: 7,12)

Radič treviso z marinirano planinsko skuto
(vsebuje: 7,12)

Primorski radič s krompirjem in dimljeno planinsko skuto
(vsebuje: 7,12)

Mariniran treviški radič popečen na žaru z mozzarello in oljčnim oljem
(vsebuje: 7,12)

Riž z repki škampov in kozic v kremi treviškega radiča
(vsebuje: 2,7)

Domače testenine s koščki piščanca in kremo treviškega radiča in sira
(vsebuje: 1,3,7)

Domači njoketi v omaki sekljanega radiča in junčjih trakcev
(vsebuje: 1,3,7)

Žrebičkovi medaljoni v omaki sotiranega radiča in skutni štruklji s pehtranom
(vsebuje: 1,3,7)

File orade na ajdovi kaši s treviškim radičem
(vsebuje: 4,7)

Radič z briško klobaso, fižolom in domačim kisom
(vsebuje: 12)

Panna cotta z rdečim poprom in treviškim radičem
(vsebuje: 7)

Seznam alergenov (Jed, označena s številko alergena vsebuje alergen ali proizvod iz njega)
1. žita (p-pšenica, a-ajda), ki vsebujejo gluten, 2. raki, 3. jajca, 4. ribe, 5. arašidi, 6. zrnje soje, 7. mleko in mlečni izdelki z laktozo,
8. oreščki, 9. listna zelena, 10. gorčično seme, 11. sezamovo seme, 12. SO2 in sulfiti, 13. volčji bob, 14. mehkužci.

Obiščite nas

Restavracija diVino, Ameriška 8, BTC City, 1000 Ljubljana

Poglejte zemljevid

Naročite se na sveže novice in posebne ponudbe restavracij in slaščičarn skupine Dulcis Gourmet.

Ošterija pri Oljki
Dulcis Marende
San Martino
Dulcis Mare
AlCapone
diVino