Teden jabolka z Jim Apple Afterwork party

salsa-nightPoletje se je poslovilo, sezona obiranja jabolk je pred vrati in po njih bo v tednu od 12. Do 17. septembra zadišalo tudi v restavraciji diVino. Chef Matjaž Cotič (Dobro jutro, Barilla, Kuharska reprezentanca Slovenije) bo poskrbel za tematsko obarvan nabor jedi, ki jih bomo pospremili s koktajli in ostalimi pijačami na temo okusa jabolk.

Kulinarični izbor chefa Matjaža Cotiča je tudi tokrat imeniten: tatar svežega lososa na hladni jabolčni juhi z zeleno, brancinov carpaccio z jabolki, gosja jetra na popečenih jabokih, aldorf solata s popečenim filejem brancina na kaši tatarske ajd, jagnečja zarebrnica z jabolki in pehtranovim pirejem, jabolčna krostata z jajčno peno in aromatiziranim viskijem ter domač naravni jabolčni sok.

Vrhunec tedna jabolk v diVinu se bo z Jim Apple After Work Party zgodil v četrtek, 15.9. po 16 uri. Poleg kulinaričnih doživetij bodo za prijetno vzdušje skrbeli DJ, brezplačni prigrizki ob koktajlih z viskijem in izbor pijače po ugodnejših cenah.

Zazibajte se v pravljično prijetno jesen z restavracijo diVino!

Vabljeni! Rezervacije na info@divino.si in 031 768 062.

Rezervacija mize

Obiščite nas

Restavracija diVino, Ameriška 8, BTC City, 1000 Ljubljana

Poglejte zemljevid

Naročite se na sveže novice in posebne ponudbe restavracij in slaščičarn skupine Dulcis Gourmet.

Ošterija pri Oljki
Dulcis Marende
San Martino
Dulcis Mare
AlCapone
diVino