Poletje se je poslovilo, sezona obiranja jabolk je pred vrati in po njih bo v tednu od 12. Do 17. septembra zadišalo tudi v restavraciji diVino. Chef Matjaž Cotič (Dobro jutro, Barilla, Kuharska reprezentanca Slovenije) bo poskrbel za tematsko obarvan nabor jedi, ki jih bomo pospremili s koktajli in ostalimi pijačami na temo okusa jabolk.
Kulinarični izbor chefa Matjaža Cotiča je tudi tokrat imeniten: tatar svežega lososa na hladni jabolčni juhi z zeleno, brancinov carpaccio z jabolki, gosja jetra na popečenih jabokih, aldorf solata s popečenim filejem brancina na kaši tatarske ajd, jagnečja zarebrnica z jabolki in pehtranovim pirejem, jabolčna krostata z jajčno peno in aromatiziranim viskijem ter domač naravni jabolčni sok.
Vrhunec tedna jabolk v diVinu se bo z Jim Apple After Work Party zgodil v četrtek, 15.9. po 16 uri. Poleg kulinaričnih doživetij bodo za prijetno vzdušje skrbeli DJ, brezplačni prigrizki ob koktajlih z viskijem in izbor pijače po ugodnejših cenah.
Zazibajte se v pravljično prijetno jesen z restavracijo diVino!
Vabljeni! Rezervacije na info@divino.si in 031 768 062.
[button type=”primary” size=”lg” link=”mailto:info@divino.si”] Rezervacija mize [/button] br>