Dulcis Gourmet

DiVino je del gostinske blagovne znamke Dulcis Gourmet, ki jo sestavljajo še restavracije San Martino, Ošterija pri Oljki in Al Capone ter restavraciji internega tipa v podjetjih Hella in Spar.

Zavezanost tradiciji je jedro blagovne znamke Dulcis Gourmet, hkrati pa njena konkurenčna prednost. Svojim strankam in gostom vedno ponujamo naravne, sveže in okusne dobrote iz lastne proizvodnje.

Domače mesnine (briški pršut, budjole, suhe salame, klobase…) predelujemo in sušimo v lastni mesnici in sušilnici. V pekarni ročno mesimo domač kruh, testenine in njoke, ki so kot končni izdelek ali sestavina naših jedi na voljo v naših enotah.

V Goriških Brdih pridelujemo več vrst grozdja; tam je vinska klet s ponudbo različnih vrst vin, med njimi tudi v morju zorjeni Dulcis Mare, na katerega smo še posebej ponosni. Ponudbo zaokrožamo z odličnimi marmeladami, likerji in žganji, olji in vinskim kisom.

Vzemite si čas za za nekaj posebnega in obiščite restavracijo diVino, ki združuje le najboljše, kar ponuja skupina Dulcis Gourmet.

Poskrbeli bomo, da bo vaše doživetje začinjeno s strastjo…


Izkuseno osebje

Ko ste v Ljubljani…

Obiščite restavracijo in se za trenutek ustavite v kotičku Dulcis Gourmet z bogatim izborom izbranih vin, domačih sušenih mesnin, žganj, marmelad, oljem grozdnih pešk in ostalimi izdelki lastne proizvodnje. Kupite jih zase ali pa jih podarite svojim najdražjim.

Izkuseno osebje

Iz globin morja

Dulcis Mare je zares unikatno vino. Peneča rebula in rose kleti Tomažič sta starani v morju, ki ponuja idealen ekosistem za staranje. Stalna svetloba in temperatura ter odsotnost kisika, kombinirana z naravnim gibanjem vode, ohranjajo vino med staranjem živo. Rezultat je svež in izvrsten okus ter steklenica, ki je prava umetnina narave.

Izkuseno osebje

Domače in okusno

Sušene mesnine so izdelane v naši lastni sušilnici, kjer uporabljamo zgolj najboljše kose mesa in recepte, ki so prehajali iz roda v rod. Tradicionalni izdelki kot so salame, gambica, panceta in budjola so klasiki lokalne gastronomije, ki jih jemljemo zelo resno. Naše sušene mesnine vsebujejo zgolj naravne sestavine in so brez glutena.


Kartica zvestobe Dulcis Gourmet

Kartica-zvestobeS programom zvestobe se zato želimo vsem našim rednim gostom zahvaliti za obiske naših restavracij. S predložitvijo kartice imetnik ob vsakem nakupu nad 5 € v restavracijah skupine Dulcis Gourmet pridobi boniteto, ki znaša 10 % od vrednosti nakupa hrane. Te bonitete lahko kasneje koristi pri naslednjih obiskih naših enot.

Veseli nas, da vam lahko v naših restavracijah in slaščičarnah vedno ponudimo nekaj posebnega. Z včlanitvijo v program zvestobe pa vam bomo to zagotovili tudi ugodneje. Postanite član družine uporabnikov kartice zvestobe Dulcis Gourmet tudi vi!

Pridružite se

Obiščite nas

Restavracija diVino, Ameriška 8, BTC City, 1000 Ljubljana

Poglejte zemljevid

Naročite se na sveže novice in posebne ponudbe restavracij in slaščičarn skupine Dulcis Gourmet.

Ošterija pri Oljki
Dulcis Marende
Mare Santo
AlCapone
diVino