8. marec je pred vrati in v restavraciji diVino bomo poskrbeli za razvajanje ženske duše. Od 17. ure dalje bo vzdušje glasbeno obarval Salvador, čudovite koktajle in druge pijače bo ob mizi pripravljal šarmantni barman, v kuhinji pa se bodo še posebej potrudili s posebnim menijem.
Hladni užitki:
– Karpačo piranskega brancina na sladkem radiču prelit z mariniranimi gozdnimi sadeži in granatnim jabolkom (3 kom)
– Marinirani kraljevski raki na pomarančnem pireju
– Oradin tatar na mariniranem ananasu prelitim z oljem grozdnih pešk
– Pijana sliva z briško slanino
Topli utrinki:
– Tatarska ajda z mariniranimi jagodami in beluši
– Sočni burgerčki s polnozrnatim kruhom in avstralsko govedino
Sladko razvajanje
– vrtnica s čokoladnim moussom in jagodnim creme brulee-jem
– čokoladni souffle z lešnikovo kremo
– kostanjevi trufflesi na briški čežani
Koktaili (zmešani pri mizi) in vina:
– Gin Hendriks & tonik Fentimans
– Sex on the beach
– Aperol spritz
– Caffe de Paris
– penina Dulcis Mare (iz morja)
– penina Traminec, polsladko
Toplo vabljeni!